csc 1599 șelimbăr se întărește de la uta - juniorii raul popa și alexandru roșca au semnat pentru un an
CSC 1599 Șelimbăr a anunțat sâmbătă transferul juniorului Raul Popa, venit sub formă de împrumut pentru un an de la UTA.
Raul Popa, unul dintre cei mai talentați juniori de la Academia UTA Arad a semnat contractul cu echipa sibiană. Mijlocașul venise la echipă încă de la reunire și l-a convins pe antrenorul Claudiu Niculescu că merită păstrat în lot. Atacantul Tudor Cociș (19 ani) venit de la FC Brașov a semnat și el contractul și va fi prezentat în scurt timp.  Cociș a jucat sezonul trecut doar 6 meciuri la Brașov.
De asemenea, CSC 1599 Șelimbăr a anunțat și prelungirea contractului cu portarul junior Alexandru Roșca, care provine tot de la UTA. Împrumutul lui Roșca de la UTA a fost prelungit pentru încă un sezon.
După încheierea sezonului la Liga 2, Șelimbăr s-a despărțit de zece jucători: Bogdan Vișa, Ion Cărăruș, Nini Popescu, Igor Arhirii, Mircea Manole, Lucian Buzan, Stefan Visic, Radu Crișan, Adrian Voicu și Jordan Gele. Echipa lui Claudiu Niculescu a mai semnat în această pauză competițională cu doi jucători de la Miercurea Ciuc, vârful Marvin Schieb și mijlocașul central Mickael Panos, dar și cu mijlocașul dreapta Rodrigo Hernandez (CSM Satu Mare). În pregătiri cu echipa mai este Ruben Vecerdea, revenit după împrumutul la Crișul Chișineu Criș.
Echipa lui Claudiu Niculescu va merge în perioada 9-21 iulie în Bulgaria, în stațiunea montană Bansko, unde a avea un amical și cu CSA Steaua. Șelimbăr mai are stabilit un amical pe 6 iulie, cu FC Hermannstadt.

Ultima oră

Comentariul meu