accident cu patru victime pe valea oltului - șoferul vinovat a fugit
foto: arhivă

Două mașini au intrat în coliziune, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN 7 în localitatea Tuțulești. Patru persoane au fost rănite în urma impactului. Șofer vinovat a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins ulterior de polițiști. Se pare că era băut. 

În noaptea de vineri spre sâmbătă, două autoturisme s-au ciocnit pe pe Valea Oltului, la Tuțulești, scrie Mediafax. Echipajele de poliție rutieră au constatat că unul dintre șoferi a fugit.

Acesta a fost identificat în scurt timp și, în urma testului cu aparatul etilotest, s-a constatat că valoarea alcoolemiei pentru acest șofer era de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celălalt șofer testat a avut rezultat negativ.

Polițiștii au informat conducătorul auto că trebuie să fie dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei exacte, dar individul a refuzat cooperarea.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Ultima oră

Comentariul meu