tinerii morți în accidentul de pe a1 de la sibiu erau din hunedoara - șoferul nu avea permis

Doi tineri au decedat, în noaptea de joi spre vineri, pe autostrada A1, Sibiu – Boița, într-un accident rutier devastator. Microbuzul în care se aflau a intrat în coliziune frontală cu un TIR. Se pare că șoferul autoutilitarei nu avea permis de conducere, dar asta nu l-a oprit să se aventureze pe șosele. Atât el, cât și pasagerul care îl însoțea, au murit în urma impactului. Cei doi erau din județul Hunedoara. 

Accidentul s-a petrecut în cursul nopții, în jurul orei 03:00, pe breteaua care face legătura între A1 și DN7. Potrivit polițiștilor, un șofer aflat la volanul unui microbuz a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un TIR condus din sens opus de către un bărbat din Alba. 

Impactul a fost dezastruos. Microbuzul a fost zdrobit în urma accidentului, iar șoferul și pasagerul au murit pe loc. Echipajele medicale venite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ei și au constatat decesul. 

„Un bărbat, șoferul autoutilitarei, a fost descarcerat, fiind inconștient, în stop cardio-respirator. Din nefericire în urma manevrelor de resuscitare bărbatul nu a răspuns acestora, astfel medicul a declarat decesul său. Pasagerul autoutilitare, prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarându-l decedat la locul accidentului”, a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Cine sunt tinerii decedați în accident

Microbuzul era condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, care nu avea permis de conducere. El s-a urcat la volan în ciuda acestui fapt și se deplasa către Vâlcea. Alături de el se afla un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani. Amândoi sunt din județul Hunedoara. 

Polițiștii fac acum cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv conducere fără permis.

Vezi și: Accident grav pe autostradă în zona Boița – Doi tineri au murit

Ultima oră

Comentariul meu