VIDEO: Intersecția dintre drumul Sibiu - Rășinari și Cisnădioara, reconfigurată - Limită de viteză și calmatoare de trafic

Intersecția dintre drumul Sibiu – Rășinari și Cisnădioara a fost reconfigurată în urma accidentului în care patru oameni și-au pierdut viața. Au fost montate calmatoare de trafic și au fost impuse restricții de viteză. Drumarii îi îndeamnă pe șoferi să respecte semnificațiilor noilor indicatoare și marcaje. 

Un accident rutier teribil a avut loc, în 10 iunie, la ieșire din Sibiu spre Rășinari, la intersecția cu drumul spre Cisnădioara. Patru persoane, cu vârste între 15 și 63 de ani, au decedat, iar un bărbat de 31 de ani a fost rănit grav. În urma celor întâmplate, sibienii au denumit acest sector „drumul morții”, lucru care a făcut ca și poliția să propună Consiliului Județean reconfigurarea intersecției pentru a evita astfel de evenimente pe viitor. 

Citește și: Cine sunt persoanele decedate în accidentul de la ieșirea din Sibiu spre Rășinari

Pentru a preveni producerea altor evenimente rutiere cu consecințe deosebit de grave în zona intersecției DJ 106A Sibiu – Rășinari cu DJ 106D Sibiu – Cisnădioara, polițiștii rutieri din cadrul I.P.J. Sibiu au propus Consiliului Județean Sibiu o serie de măsuri menite să crească gradul de siguranță a participanților la trafic. Măsurile au fost deja adoptate, drumarii prezentând, într-un material publicat pe rețelele de socializare, ce lucrări s-au desfășurat în aceste zile în zonă. Aceștia îi îndeamnă pe șoferi să respecte semnificațiile noilor indicatoare. 

„Drumuri și Poduri SA Sibiu îndeamnă conducătorii auto să respecte semnificațiile noilor indicatoare și marcaje din intersecția DJ106A cu DJ106D (drumurile Sibiu-Rășinari/intersecție spre Cisnădioara). Au fost instalate limitatoare de viteză pe ambele sensuri pe DJ 106 A. Au fost instalate indicatoare de limitare a vitezei și de semnalizare a existenței limitatoarelor de viteză. Au fost instalate indicatoare de interzicere a depășirii și relocate alte indicatoare. Vă rugăm să conduceți prudent”, se arată în postare. 

Citește și: Cine este adolescentul mort în accidentul de la ieșirea din Sibiu

Citește și: Cine este tânărul de 24 de ani decedat în accident

Ultima oră

Comentariul meu