Lipsa transportului în comun din Cartierul Arhitecților – Cîmpean: „Nu există soluția ideală pentru rezolvarea unei anumite probleme”

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, consideră că prin investițiile realizate de-a lungul timpului în Cartierul Arhitecților a oferit o calitate mai bună a vieții locuitorilor din zonă.

În cadrul conferinței „Coeziunea, valoarea noastră fundamentală pentru viitorul Europei: regiuni și orașe pentru o redresare puternică și o tranziție justă”, desfășurată joi la Sibiu și la care au participat personalități politice internaționale și naționale, Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu a spus despre Cartierul Arhitecților că odată cu investițiile aduse de-a lungul timpului a crescut și calitatea vieții locuitorilor. Răspunsul a venit după ce unul dintre jurnaliștii prezenți a întrebat despre mijlocul de transport în comun care și până la momentul actual lipsește.

„Rolul nostru, al autorităților locale, este să creștem calitatea vieții cetățenilor care ne-au ales să îi conducem. Nici o investiție, oricât de costisitoare ar fi, dar care aduce calitate vieții cetățenilor nu este făcută în van. Niciodată nu o să mulțumești pe toată lumea, nu există soluția ideală pentru rezolvarea unei anumite probleme, dar important este că nivelul și calitatea vieții a crescut și vă rog să faceți un apel de memorie să vedeți cum arăta acea zonă înainte de investiția pe care am făcut-o”, a răspuns Președintele Consiliului Județean, Daniela Cîmpean.

La conferința de presă au fost prezenți și Vasco Alves Cordeiro, președintele Comitetului European al Regiunilor, Adrian Răulea, secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene și Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca și președintele Comisiei pentru politica de coeziune teritorială și bugetul UE a Comitetului Regiunilor.

Ultima oră

Comentariul meu