andreea bălan primele declarații despre relația cu sibianul victor cornea - ”sunt foarte fericită”
foto Instagram

Andreea Bălan formează un cuplu cu sportul sibian Victor Cornea, care este cu 9 ani mai tânăr decât ea. 

După ce a confirmat relația în mediul online, purtând una dintre jachetele sportivului, solista a vorbit în premieră despre noua relație, la Observator, scrie Unica.

„Iubirea este foarte importantă în viață. Suntem la început și sunt foarte fericită”, a declarat Andreea Bălan la Antena 1. Cuplul va merge împreună la Wimbledon. „Mergem la Wimbledon, avem meci acolo”, a confirmat artista. După divorțul de actorul George Burcea, alături de care are două fiice, Ella Maya și Clara Maria, solista a devenit mult mai reținută în ceea ce privește relațiile sale de cuplu.

CITEȘTE ȘI: Iubita tenismenului Victor Cornea s-a pozat în echipamentul sportivului sibian – Andreea Bălan: “Iubirea e tot ce contează”

„Nu îmi mai fac planuri în viața personală. Sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum. O trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită”, spunea Andreea Bălan în 2021, în emisiunea „Xtra Night Show”.

Ultima oră

Comentariul meu