petrecere cu muzică live la liquid - cel mai iubit artist din ardeal, ovidiu rusu, concertează sâmbătă
Sursa foto: Facebook/Ovidiu Rusu

Petrecerile din Liquid sunt epice și de neratat pentru sibienii care vor să se distreze până dimineața, pe muzică ritmată, mixată de cei mai buni DJ din Sibiu și nu numai. Clubul a pregătit și o petrecere cu muzică live și multe alte surprize pentru acest sfârșit de săptămână.

Liquid dă startul distracției vineri, 23 iunie, la „Turbulance Party”. Cele mai tari hit-uri ale verii se vor auzi până dimineața în clubul de pe strada Someșului. Petrecăreții sunt așteptați de la ora 22:00, la Liquid.

Sâmbătă va avea loc mare party cu muzică live la clubul Liquid. Cel mai iubit artist din Ardeal, Ovidiu Rusu, va interpreta melodii cunoscute, printre care „Parfumul Tău” și „Aurul și nici un diamant”. Biletele pot fi cumpărate online, iar pentru rezervări cei interesați pot suna la numărul de telefon 0754 957 066. Intrarea costă 50 lei – Early-bird tickets, 60 lei – Second wave tickets și 70 lei – Last tickets. Nu rata nici Giveaway-ul de pe Instagram unde poți câștiga bilete la concert urmând doar câțiva pași simpli!

 

Ultima oră

Comentariul meu