Bogdan Vișa și-a încheiat cariera de jucător - CSC 1599 i-a retras tricoul și îi organizează meci de retragere
Ajuns la 37 de ani, fundașul Bogdan Vișa a renunțat la cariera de jucător, după patru ani petrecuți la CSC Șelimbăr.
Vișa a fost alături de ”călăreții roșii” încă de când echipa era la Liga 3 și a reușit promovarea în cel de-al doilea eșalon. Jucătorul stabilit la Șelimbăr ar putea rămâne însă în cadrul clubului, unde i s-a oferit un post și rămâne să dea un răspuns zilele viitoare.
”Bogdan a fost un om de temelie în promovarea echipei, el fiind alături de #călăreți încă din 2019. El a fost (și este) un lider atât pe teren cât și în vestiar, motivându-i pe cei mai tineri, ajutându-i să treacă peste momentele grele și apăsătoare din teren și peste presiunea la care sunt supuși jucătorii în timpul meciurilor.
Bogdan Vișa – un exemplu pentru generațiile tinere, și nu numai. Performanțele lui Bogdan, nu au trecut neobservate în impactul pe care l-a avut asupra CSC 1599 Șelimbăr, el a demonstrat constant pasiunea sa pentru joc. CSC 1599 Șelimbăr va organiza în această vară un meci de retragere pentru Bogdan Vișa, iar în semn de mulțumire și respect pentru cariera sa de fotbalist, conducerea clubului a decis să retragă numărul 24 de pe tricou. La vârsta de 37 de ani, Bogdan Vișa a ajuns în punctul în care a simțit că este momentul potrivit să lase în urmă echipamentul și ghetele și să-și înceapă o nouă etapă în viața sa. Noi ne dorim cu ardoare ca locul lui în echipă să fie ocupat de un jucător cu cel puțin atâta pasiune și dedicare ca a lui Bogdan” se arată în comunicatul oficial emis pe pagina de facebook a clubului din Șelimbăr.
În cariera sa, Bogdan a jucat la FC Sibiu, CSM Rm. Vâlcea, FC Olt, FC Argeș, Poli Iași, Gaz Metan Mediaș, CS Mioveni, FC Argeș și CSC 1599 Șelimbăr. Are jocuri la Liga 1 la FC Argeș și Gaz Metan. A început fotbalul la grupa de copii  de la FC Inter Sibiu, la grupa regretatului Viorel Jurcă, a intrat la seniori sub bagheta lui Jean Gavrilă și a debutat la Liga 2 cu Lucian Burchel.
Bogdan Vișa și-a încheiat cariera de jucător - CSC 1599 i-a retras tricoul și îi organizează meci de retragere

Ultima oră

Comentariul meu