video foto: taximetriștii din sibiu protestează împotriva bolt și uber - trafic blocat în zona ramada

Sute de taximetriști protestează, marți, în municipiul Sibiu, împotriva companiilor de ride-sharing. Traficul este blocat în zona sensului giratoriu de la hotelul Ramada. Șoferii se îndreaptă spre instituțiile principale din oraș.

Taximetriștii din Sibiu protestează, de la ora 11:00, împotriva Bolt și Uber. Este un protest „pe patru roți”, așa cum l-au numit chiar ei, fiindcă se vor plimba prin fața principalelor instituții din oraș. Taximetriștii își doresc ca, prin aceasta acțiune, să elimine transportul alternativ, dar și să se fie abrogată Ordonanța de Urgență OUG 49/2019 privind activitățile de transport alternativ cu autoturism și conducător auto.

În sensul giratoriu de la Ramada s-au format ambuteiaje.

Peste 170 de mașini sunt în coloană, la protest. Șoferii au atașat de oglinzile retrovizoare și la antenele de taxi panglici tricolore și sloganuri. De asemenea, au atașat pe geamurile laterale și pe lunetă bannere. 

Protestul se desfășoară simultan în mai multe orașe din țară, printre care în București, Adjud, Brașov, Baia Mare, Pitești, Târgu Mureș, Focșani, Tulcea, Cluj-Napoca, Bacău, Timișoara, Alba Iulia, Bistrița Năsăud, Botoșani, Arad, Galați.

Ultima oră

Comentariul meu