o șoferiță a intrat cu mașina într-un copac la bradu - nu era atentă la drum

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DN 1, în localitatea Bradu. O șoferiță a ieșit cu mașina în decor și a lovit un copac, fiindcă nu era atentă la drum. În urma impactului, o pasageră a fost rănită. 

Primele cercetări arată că femeia, în timp ce se afla pe raza localității Bradu și conducea o mașină spre Sibiu, a pătruns pe contrasens, după care a ieșit de pe drum și s-a oprit într-un copac. „Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, în localitatea Bradu, dinspre Brașov spre Sibiu, o femeie în vârstă de 46 de ani, din județul Alba, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenția, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a ieșit în afara părții carosabile pe partea stângă a drumului, unde a intrat în coliziune cu un copac”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

o șoferiță a intrat cu mașina într-un copac la bradu - nu era atentă la drum

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerei din autoturism, o femeie în vârstă de 53 de ani, tot din județul Alba, care a fost transportată la spital cu o ambulanță. „Echipajele SAJ și ISU sosite la fața locului au asistat medical două persoane, femei, care au suferit mai multe contuzii și excoriații. Echipajul SAJ a transportat la UPU Sibiu o femeie de 53 de ani care prezenta un traumatism de membru inferior și excoriații”, spune Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Fără mari probleme de trafic.

Ultima oră

Comentariul meu