copil înjunghiat de un vecin la ighișu nou - scandalul a pornit din cauza banilor
foto: arhivă

Un copil în vârstă de 14 ani din Ighișu Nou a fost înjunghiat, luni, de un vecin. Scandalul ar fi izbucnit din cauză că bărbatul îl bănuia pe adolescent de furt. În urma celor întâmplate, băiatul a fost internat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. Poliția a deschis un dosar penal și face cercetări. 

Un adolescent a fost înjunghiat, luni după-amiază, de un vecin la Ighișu Nou. Conflictul a avut loc pe stradă. „La data de 19 iunie, în jurul orei 14:00, prin apel 112, Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată despre producerea unei agresiuni pe raza satului Ighișu Nou. Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, la data de 19 iunie, în jurul orei 13:45, pe fondul unui conflict spontan, petrecut pe o stradă din localitatea Ighișu Nou, un localnic în vârstă de 50 de ani l-ar fi agresat fizic pe un alt localnic, în vârstă de 14 ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Sursele Ora de Sibiu spun că totul a pornit după ce bărbatul l-a trimis pe copil în locuința lui să îi aducă un pachet de țigări, ei fiind vecini. În momentul în care s-a întors, omul l-a bănuit pe băiat că i-ar fi furat o sumă de bani din casă. Cuprins de furie, a scos un cuțit și l-a înjunghiat în zona pieptului. 

Minorul a fost transportat ulterior la spital pentru îngrijiri medicale. În prezent el este internat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. Din fericire, rana este superficială, astfel că nu i-a fost pusă în pericol viața. 

La nivelul Poliției Municipiului Mediaș s-a deschis un dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ultima oră

Comentariul meu