călin popescu, tot mai aproape de despărțirea de fc hermannstadt - se pregătește cu fc brașov

Mijlocașul dreapta Călin Popescu nu a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu FC Hermannstadt și se pregătește cu echipa de eșalon secund, FC Brașov, în așteptarea unui transfer în străinătate.

Mijlocașul Călin Popescu (21 de ani) nu a fost luat în cantonamentul echipei din Turcia, după ce nu și-a prelungit acordul cu clubul sibian. Jucătorul a mers acasă și a primit acceptul să se pregătească câteva zile cu echipa de eșalon secund FC Brașov, având discuții pentru a merge în străinătate.

„Am reușit să prelungim contractele cu aproape toți jucătorii care ne-am propus să prelungim. A existat un singur caz, unde un jucător nu a acceptat oferta noastră de prelungire și nu s-a ajuns la un consens, cel puțin deocamdată. Încă nu a ajuns la final de contract, nu se știe ce se va întâmpla. Noi ni l-am dorit cu toții aici”, a declarat recent Radu Neguț, directorul sportiv al clubului Hermannstadt.

În sezonul recent încheiat, Călin Popescu a fost juniorul U 21 de bază și a jucat în 30 de meciuri de prima ligă pentru FC Hermannstadt, reușind două pase de gol. În cariera sa a mai jucat pentru FC Brașov, Poli Timișoara, Sepsi OSK și UTA.

FC Hermannstadt este în cantonament de 13 zile în Turcia, la Bolu Koru Hotels & Convention.

călin popescu, tot mai aproape de despărțirea de fc hermannstadt - se pregătește cu fc brașov

Ultima oră

Comentariul meu