unde îți lași prietenul blănos când pleci în vacanță? - pensiunea canină „doghouse inn” din șura mare e visul anitei, o mare iubitoare de animale, devenit realitate

Ești în căutarea unui spațiu destinat patrupezilor atunci când pleci în vacanță și nici un prieten nu este disponibil la momentul respectiv? O tânără iubitoare de animale a venit cu soluția pentru proprietarii de căței indiferent de talia acestora, mică, mare sau medie.

Anita Helju este o tânără din Șura Mare care iubește animalele de când se știe, ea însăși având trei câini. Din pasiune își dedică timpul și toată atenția pentru cățeii ai căror stăpâni pleacă în concediu pentru câteva zile. Datorită spațiului disponibil, ideea, ținută mult timp în adâncul sufletului de tânără, s-a materializat în urmă cu doar câteva luni.

„DogHouse Inn” este un proiect de suflet care are rolul de a oferi mai multor căței un adăpost pe perioada în care stăpânii sunt plecați în vacanță. Mai mult, Anita le oferă pe lângă toată atenția ei repartizată în mod egal pentru fiecare blănos în parte le oferă și o curte imensă. „Lucrez cu câinii unu la unu, singură. Pentru că avem doar cinci locuri la pensiune, timpul îmi ajunge să le ofer atenție fiecărui cățel în parte. Mai mult, „DogHouse Inn” este la mine acasă ceea ce însemnă că sunt non-stop cu ei”, spune Anita.

Pensiunea canină se află în Șura Mare, pe strada Principală. nr. 247. „DogHouse Inn” dispune de trei țarcuri pentru câini mari care beneficiază de un loc în aer liber și o zonă închisă. De asemenea, mai sunt două țarcuri închise complet pentru cățeii de talie mică, obișnuiți să stea în casă. La „DogHouse Inn” cățeii se pot juca într-o curte spațioasă, dar vor fi și plimbați prin pădure, în câmp deschis fără lesă, liberi sau pe stradă cu lesă, de însăși administratorul pensiunii, Anita.

Criterii pe care patrupezii trebuie să le îndeplinească

Tânără acceptă căței la pensiune pe o durată de câteva zile, până la mai multe luni, însă pe baza unor criterii clare, tocmai pentru a asigura bună-starea patrupezilor. Este important ca fiecare cățel să aibă vaccinurile anuale și vaccinul de tuse de canisă realizat cu cel puțin două săptămâni înainte.

Înainte de cazare stăpânii vor primi câte un regulament intern. Anita le recomandă celor interesați să cazeze patrupezii la „DogHouse Inn” să vină cu mâncare proprie, cu care cățelul este deja obișnuit. Se primesc și căței fără mâncare, însă atunci se va percepe o taxă suplimentară.

Stăpânii vor fi ținuți „la curent” pe toată perioada cazării

Din propria experiență Anita știe cât de important este ca stăpânul să fie „la curent” cu situația cățelului la pensiune. Din momentul în care patrupedul este cazat, stăpânul este informat constant cu informații, fotografii, filmări pe WhatsApp și Instagram.

Important este faptul că „DogHouse Inn” este în colaborare cu Spitalul Veterinar Transilvania, iar în cazul unei necesității, câinele va fi transportata la medic în orice moment din zi sau noapte deoarece clinica are regim de urgență non-stop. Plata va fi făcută de proprietarul pensiunii, suma fiind decontată ulterior.

Cât costă să-ți cazezi blănosul la „DogHouse Inn”

Costurile în ceea ce privește cazarea câinilor la pensiunea „DogHouse Inn” din Șura Mică se găsesc pe Facebook și Instagram. Astfel, prețurile sunt diferite în funcție sezon (Paște, Vacanța de vară, Crăciun) și extrasezon, restul anului, dar și de talia cățelului. Se pot oferi și servicii suplimentare precum spălatul cățelului sau mersul cu el la salon pentru a fi tuns, toate în schimbul unei taxe.

Pentru o zi la pensiunea canină „DogHouse Inn” în plin sezon, stăpânul unui cățel de talie mică trebuie să plătească 85 lei, iar pentru cei de talie mare 100 lei. În extrasezon prețul pentru cazarea unui câine de talie mică este de 70 lei, iar pentru unul de talie mare 85 lei. De asemenea, se plătește un avans, respectiv contravaloarea unei zile de cazări, realizat prin virament bancar în contul firmei.

„Pentru doi căței care stau în același țarc avem 10% reducere si de asemenea la șederi mai îndelungate, în funcție de cât de lungi sunt, se va face o reducere personalizată”, spune Anita.

Ultima oră

Comentariul meu