o nouă escrocherie la sibiu - paznici falși amendează pescarii cu sute de lei

Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu(AJVPS) trage un semnal de alarmă referitor la mai mulți indivizi care pretind că sunt angajați ai asociației. Aceștia cer datele pescarilor și îi amendează.

Pescarii din județul Sibiu au semnalat în decursul zilelor trecute prezența mai multor persoane care pretind că sunt angajați ai AJVPS și dau amenzi, ca mai apoi să ceară bani pescarilor. Pe această cale, Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu îi avertizează pe pescari „să nu cadă în plasa” acestor indivizi, iar dacă mai sunt abordați, pescarii sunt rugați să sune imediat la sediul asociației.

„Respectivii cetățeni sunt în viziunea lor angajați de fosta conducere. AJVPS este într-un litigiu din 2017 și persoanele din anturajul fostei conduceri păcălesc pescarii. Pentru că președintele și fostul director au decedat, între timp au rămas alți cetățeni care pretind că sunt succesorii lor și continuă să își desfășoare activitatea, iar în felul acesta se duc pe teren și controlează pescarii, le cer să le arate documente și le dau amenzi. Un pescar a plătit săptămâna trecută o „amendă” de 300 lei, dată de acești indivizi”, spune Romeo Stoicescu, directorul AJVPS Sibiu.

„Aceștia vin cu mașina inscripționată cu „AJVPS Sibiu” și le spun că nu este valabil ce primesc de la sediul asociației, să plătească la ei că dacă nu îi trimit acasă. Îi amenință că vin cu poliția, cu jandarmii și s-a generat o întreagă isterie. Ei fac asta de mult  timp, dar din aprilie noi ne bucurăm de o sentință pronunțată de Tribunalul Sibiu prin care Romeo Stoicescu „revine” la funcția de conducere, este director, așa cum a fost angajat în 2017”, spune directorul AJVPS Sibiu.

Mesajul transmis de AJVPS Sibiu

„În atenția pescarilor din AJVPS Sibiu! În ultimele zile tot mai mulți pescari ne-au semnalat faptul că diverși cetățeni care s-au prezentat ca „paznici AJVPS Sibiu” le-au pretins pescarilor să le arate documentele personale în baza cărora pescuiesc și i-au amenințat cu amenzi, în unele situații au cerut până și plata unor sume de bani.

Vă informam pe aceasta cale că respectivii cetățeni NU sunt angajații AJVPS Sibiu și NU sunt avizați să desfășoare activitatea de pază.

În situația în care sunteți „controlați” de astfel de persoane, vă rugăm sa sunați numaidecât la sediul asociației, la numărul de telefon pentru sesizări la pescuit: 0728 138 161. Fire întinse”, se arată în postarea de pe facebook a AJVPS Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu