Motociclist din Sibiu implicat într-un accident rutier Pianu în Alba - O femeie a fost rănită
foto Arhivă

Un motociclist din Sibiu a fost implicat într-un accident rutier la Pianu, în județul Alba. Conform agenților de la Circulație, bărbatul a pierdut controlul asupra motocicletei și s-a răsturnat pe carosabil.

”La data de 18 iunie 2023, în jurul orei 19.40, poliţiştii din Sebeş au intervenit pe DJ 705 B, pe raza comunei Pianu, unde a fost semnalată producerea unui accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că un bărbat de 33 de ani, din municipiul Sibiu, în timp ce conducea o motocicletă dinspre Tărtăria spre Pianu, a pierdut controlul asupra acesteia, răsturnându-se pe carosabil. În urma accidentului, o femeie de 35 de ani, din comuna Săliştea, judeţul Alba, pasageră pe motocicletă, a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital.” transmite IPJ Alba.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Ultima oră

Comentariul meu