femei prinse la furat într-un magazin din șeica mare - „sunt tot mai multe asemenea personaje”

Două femei au fost surprinse în timp ce furau produse dintr-un magazin din localitatea Șeica Mare. Imaginile cu acestea au fost depuse la poliție, împreună cu o plângere. Reprezentanții market-ului spun că sunt tot mai multe persoane care se ocupă cu astfel de „activități”. 

Reprezentanții unui magazin din Șeica Mare au publicat, pe pagina de Facebook, mai multe fotografii cu două persoane, care au fost surprinse la furat. Aceștia spun că au depus o plângere la poliție. 

„Astăzi dorim să facem cunoscute două persoane care se ocupă cu furtul din magazine, pentru că suntem siguri că nu suntem primii de la care încearcă să sustragă diferite produse. Bineînțeles că împreună cu filmarea am depus plângere la poliție împotriva acestora, la fel cum vom proceda cu toți cei care încearcă asemenea practici”, au scris reprezentanții magazinului „La Doi Pași” din Șeica Mare.

femei prinse la furat într-un magazin din șeica mare - „sunt tot mai multe asemenea personaje”
Sursa: Facebook/Magazin La Doi Pași – Șeica Mare

Potrivit acestora, „sunt tot mai multe asemenea personaje” care vin la furat în magazin. Aceștia spun că le vor transforma „în vedete” pe toate. 

Ultima oră

Comentariul meu