Compania Antolin, 15 ani de activitate sărbătoriți cu familiile angajaților - Locuri de joacă pentru copii și cabine VR

Compania Antolin a sărbătorit 15 ani de activitate „în familie”, sâmbătă. Angajații cunoscutei firme au celebrat acest moment important împreună cu familiile, partenerii și copiii, la petrecerea organizată de conducerea Antolin.

Împlinirea a 15 ani de activitate a companiei a fost și este în continuare despre personalul loial care oferă plus valoare companiei în fiecare zi. În decursul săptămânii trecute, 80 de angajați au fost premiați, grație devotamentului și implicării lor, de-a lungul a 10-15 ani în cadrul companiei, iar sâmbătă, 17 iunie, angajații Antolin s-au putut distra pentru câteva ore alături de familiile lor la petrecerea organizată de managementul companiei.

Compania Antolin, 15 ani de activitate sărbătoriți cu familiile angajaților - Locuri de joacă pentru copii și cabine VR

Locuri de joacă pentru copii și cabine VR pentru adolescenți

O serie de activități și locuri de joacă au fost pregătite la sediul companiei Antolin din Sibiu pentru cei mici, dar și pentru adolescenți, astfel încât să se distreze alături de părinți. Copiii   s-au bucurat de locurile de joacă cu tobogane, s-au lăsat pictați pe față, iar adolescenții au intrat într-o „nouă dimensiune” și anume cea a realității virtuale(VR).

Au fost pregătite jocuri pentru toate vârstele, precum și un loc de tras cu arcul. Bineînțeles, de la petrecere nu au lipsit gustările, mâncarea, băuturile și limonada pentru copii. Totodată, copiii angajaților au avut ocazia să viziteze întreaga fabrică alături de părinții lor.

Compania Antolin, 15 ani de activitate sărbătoriți cu familiile angajaților - Locuri de joacă pentru copii și cabine VR

Angajații apreciază mediul de lucru – „Plăcut și atent la nevoile angajaților”

„Familia” Antolin Sibiu este compusă din 850 de angajați. Cei mai mulți descriu compania ca fiind o a doua familie unde au avut oportunitatea să se dezvolte atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. „Fiind primul loc de muncă a fost o oportunitate de creștere profesională, cu provocări și proiecte realizate cu succes”, spune un angajat.

Echipa unită reprezintă factorul care i-a determinat pe alți angajați să lucreze în cadrul Antolin pentru mai mulți ani la rând. „Colectivul este unit și primesc zilnic sprijin atât din partea echipei, cât și a superiorului direct. Mediul de lucru este plăcut, ordonat, un mediu în care este încurajată comunicarea deschisă, orientată către soluții”, adaugă un alt angajat.

Intră în „familia” Antolin!

În acest moment compania Antolin face angajări pentru operatori în 3 și 4 schimburi. CV-urile se pot lăsa la poarta companiei, pe str. Europa Unită, nr 7. Mai multe informații puteți obține la telefon 0758.715.940. De asemenea, compania angajează ingineri pentru departamentele tehnic și calitate. Mai multe detalii se găsesc pe site-ul companiei, la secțiunea cariere.

Despre Grupo Antolin

Antolin este o afacere de familie, ce a demarat în 1950, atunci când cei doi frați, Avelino și Jose Antolin, au deschis un mic atelier mecanic în Burgos, Spania, atelier ce a câștigat rapid popularitate.

Din 2008 și până în prezent, Antolin Sibiu a progresat extrem de mult. Mai exact, s-au construit două hale noi de producție, injecție și asamblare. Secția de asamblare este dotată cu mașini semiautomate și automate ce sunt operate de peste 600 de profesioniști, iar în secția de injecție au fost integrate 28 de mașini de injecție. Antolin rămâne în continuare unul dintre cei mai relevanți furnizori atât în dezvoltarea luminii ambientale, în special pentru vehicule high-end, cât și în ceea ce privește noua generație de sisteme de iluminat dinamic.

Grupo Antolin este o companie multinațională, lider în dezvoltarea, proiectarea și fabricarea de componente de interior pentru industria auto. O companie puternică și competitivă, stabilită în 26 de țări, cu 140 de fabrici de producție și centre „Just in time” și 26 de centre tehnice, în care peste 25.000 de persoane își dezvoltă talentul. Creativitatea, leadership-ul și satisfacția clienților continuă să fie valorile noastre de bază și astăzi și reprezintă cea mai bună rețetă pentru succes în viitor.

Ultima oră

Comentariul meu