FOTO: Accident pe autostradă la Sibiu - Șoferiță rănită, transportată la spital

Un accident rutier a avut loc, luni dimineața, pe autostrada A1, în zona municipiului Sibiu. Este vorba despre o coliziune între un autoturism și un camion.

UPDATE

Polițiștii Biroului BPA A1 au intervenit la un accident rutier produs pe A1, în zona ieșirii spre Ocna Sibiului, pe sensul Sibiu – Sebeș. „Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un ansamblu tir, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Vâlcea a intrat în coliziune cu un autoturism, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, era oprit pe banda 1, proiectându-l în parapetul marginal”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

FOTO: Accident pe autostradă la Sibiu - Șoferiță rănită, transportată la spital

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei autoturismului, o sibiancă în vârstă de 32 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. „La fața locului au fost mobilizate două echipajul SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere. Forțele sosite la fața locului au acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 32 de ani, conștientă. Aceasta a fost transportată la spital cu un traumatism cranio-cerebral acut”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

 

În zonă se circulă îngreunat.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Accidentul rutier s-a produs pe A1 Șelimbăr – Sibiu, la kilometrul 251+000.

FOTO: Accident pe autostradă la Sibiu - Șoferiță rănită, transportată la spital

Un TIR și un autoturism au intrat în coliziune, iar în urma impactului, șoferul mașinii a fost rănit grav. Forțele intervin pentru descarcerarea acestuia. Calea 1 (Sibiu – Sebeș) este blocată.

 

Circulația este blocată și pe banda a doua a acestui sens.

Ultima oră

Comentariul meu