raul opruț resimte dureri la coapsă - jucătorul lui fc hermannstadt nu va juca contra elveției
Fundașul stânga al FC Hermannstadt, Raul Opruț a resimțit dureri la coapsa posterioară a piciorului drept și este indisponibil pentru meciul cu Elveția, de luni seara. Jucătorul i-a mărturisit directorului sportiv Radu Neguț, imediat după jocul cu Kosovo, că se simte bine, însă la următorul antrenament al naționalei a simțit din nou dureri, iar selecționerul Edi Iordănescu l-a convocat de urgență pe Țicu. Opruț a făcut deplasarea cu naționala în Elveția, dar miercuri, în ziua jocului va efectua un consult amănunțit la Lucerna. De altfel, UEFA a publicat lotul României pentru partida cu Elveția, iar fundașul Sibiului nu face parte din el.
Clubul FC Hermannstadt a emis miercuri un comunicat, în care a venit cu ultimele noutăți despre  situația medicală a fundașului stânga.
”Precizări importante.
În cadrul interviului cu Radu Neguț, managerul sportiv al A.F.C.Hermannstadt, difuzat sâmbătă după amiază pe canalul oficial de youtube „FCH TV” (& toate platformele oficiale #FCH), acesta a specificat că într-o discuție avută cu Raul Opruț, fundașul stânga convocat la Echipa Națională a României, fotbalistul i-a mărturisit că este apt de joc și se antrenează în continuare pentru următorul meci internațional cu Elveția în deplasare. Din păcate, la antrenamentul tricolorilor, organizat în aceeași zi, la ora 18:00, adică după discuția avută de managerul nostru sportiv cu Raul și implicit după realizarea & difuzarea interviului mai sus menționat, Raul Opruț a resimțit dureri la coapsa posterioară a piciorului drept. Fotbalistul nostru va efectua astăzi un control medical amănunțit și o ecografie. Sperăm ca Raul să fie apt de joc, atât pentru România, cât și pentru #FCH!” este comunicatul dat publicității luni de FC Hermannstadt.
Elveția – România, din campania de calificare pentru EURO 2024, se joacă luni seara, de la ora 21.45, în direct la Prima TV.

Ultima oră

Comentariul meu