zbor din brașov spre antalya, anulat - pasagerii, aduși cu autocarul la sibiu
foto: arhivă

Cursa Brașov – Antalya (Turcia) de sâmbătă, care urma să fie operată de pe Aeroportul Ghimbav, a fost anulată. Pasagerii au fost aduși cu autocarul până la Sibiu și au zburat de pe Aeroportul Internațional, notează BoardingPass. Charterul din Brașov nu a mai fost operat din cauza unor întârzieri. 

Avionul companiei aeriene HiSky era programat să decoleze sâmbătă la ora 17:50 din Brașov însă, pe parcursul zilei, aeronava care ar fi trebuit să opereze zborul, a avut o întârziere de o oră și jumătate la decolare din Antalya spre Baia Mare. În urma întârzierilor, programul s-a decalat, iar aeronava ar fi aterizat la Brașov puțin înainte de ora 19:00. Procesul de pregătire al zborului și de îmbarcare al pasagerilor s-ar fi întins până după ora 19:00, oră la care Aeroportul Ghimbav se închide din cauza lipsei de personal care să asigure serviciul de control de trafic aerian. 

Citește și: O parte din zborurile care trebuie să ajungă la Brașov, deviate la Sibiu – Nu au suficienți controlori de trafic

Prin urmare, fiindcă serviciile de control nu ar mai fi putut fi asigurate după ora 19:00 la aeroportul din Brașov, toți pasagerii care aveau bilete spre Antalya au fost aduși la Sibiu. De aici, ei au putut zbura spre Turcia. 

Sursa: BoardingPass

Ultima oră

Comentariul meu