fundașul stânga valentin țicu, convocat de urgență la națională - jucătorul lui fc hermannstadt, raul opruț poate fi titular în elveția

După accidentarea veteranului Mario Camora în jocul din Kosovo, selecționerul naționalei de fotbal, Edi Iordănescu l-a convocat de urgență la lot pe fundașul stânga Valentin Țicu, care se afla în pregătiri cu naționala U 21. Fundașul lui FC Hermannstadt, Raul Opruț ar putea fi titular luni, în meciul din Elveția, dacă va fi apt din punct de vedere fizic.

”Având în vedere că trei fundași laterali acuză probleme medicale, Andrei Rațiu, Mario Camora și Raul Opruț, iar șansele ca măcar unul dintre ei să fie recuperat până la ora jocului din Elveția sunt minime, selecționerul Edward Iordănescu a decis să îl cheme la echipa națională pe Valentin Țicu. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani se află în cantonamentul de la Mogoșoaia, acolo unde România U21 se pregătește pentru EURO U21. Țicu se va alătura lotului mâine, la Zurich, acolo unde vor ajunge și tricolorii în jurul prânzului”, a anunțat sâmbătă seara Federația Română de Fotbal, pe siteul său oficial.

Raul Opruț nu a prins lotul în partida de vineri, din Kosovo, scor 0-0, unde titularul pe postul de fundaș stânga, Camora s-a accidentat și a fost înlocuit după 20 de minute.  Naționala României va pleca duminică spre Elveția.

Meciul Elveția – România este programat luni, de la ora 21:45, la Lucerna.

 

Ultima oră

Comentariul meu