fc hermannstadt a plecat duminică în cantonamentul de la bolu - care este lotul sibienilor

FC Hermannstadt a plecat duminică în cantonament la Bolu, în Turcia, acolo unde echipa lui Marius Măldărășanu se va pregăti până pe 30 iunie.

Conducerea clubului FC Hermannstadt a optat pentru aceeași locație ca și în vara trecută, o locație de 5 stele, Bolu Koru Hotels & Convention. Bolu este situat la jumătatea drumului între Istanbul și Ankara, pe malul Mării Negre. Hotelul de cinci stele este la 14 de km de orașul Bolu și dotat cu teren de fotbal, două piscine, un centru fitness, sală de forță și o grădină superbă. O cameră de lux la acest hotel costă 450 de euro pe noapte.

”Mergem în aceeași locație ca și anul trecut. Am avut condiții bune, am ales cu staff-ul să mergem tot acolo” a spus directorul sportiv Radu Neguț.

Raul Opruț se va alătura lotului direct de la națională, după jocul de luni, cu Elveția. Lipsesc din stagiul de pregătire Hanzu, Gândilă, Mitrică, Bărbuț, C. Popescu și Bărbuți, care sunt învoiți.

LOT CANTONAMENT:

PORTARI: Karlo Letica, Vlad Muțiu, Alexandru Uțiu, Călin Grecu
FUNDAȘI: Ionuț Stoica, Florin Bejan, Saeed Issah, Mihai Butean, Paolo Medina, Vlăduț Popa, Paul Antoche
MIJLOCAȘI: Vesel Limaj, Ciprian Biceanu, Silviu Balaure, Alexandru Oroian, Alexandru Jipa, Cristi Neguț, Mino Sota, Dragoș Iancu, Petrișor Petrescu, Baba Alhassan
ATACANȚI: Daniel Paraschiv, Cosmin Bucuroiu, Adrian Petre, Gabi Iancu
STAFF: Marius Măldărășanu (antrenor principal), Laurențiu Costache, Valentin Negru (antrenori secunzi), Florin Berța (antrenor portari), Sergiu Coc (preparator fizic), Dragoș Rusu (medic), George Halmaghi (kinetoterapeut), Mircea Fățan (maseor)
STAFF ADMINISTRATIV: Dani Coman – președinte executiv, Radu Neguț – manager sportiv, Dănuț Perjă – team manager
fc hermannstadt a plecat duminică în cantonamentul de la bolu - care este lotul sibienilor

Ultima oră

Comentariul meu