americanul monyea pratt continuă la csu sibiu - horațiu floca: ”este un jucător complet și experimentat”

Americanul Monyea Pratt și-a prelungit acordul cu echipa masculină de baschet CSU Sibiu pentru încă un sezon și va bifa astfel a 5-a stagiune în galben-albastru.

Ajuns la 37 de ani, Mo Pratt este un all-around player, care și-a pus amprenta decisiv asupra parcursului echipei  din partea a doua a Ligii Naționale de baschet, încununată cu medaliile de bronz. În meciul decisiv din finala mică, Pratt a reușit contra Rapidului, 27 de puncte, 13 recuperări și 2 pase decisive.

După ce a început sezonul la Focșani, Mo a adunat sezonul trecut pentru CSU 29 de jocuri, cu medii statistice de 9.6 puncte, 6.1 recuperări și 4.1 pase decisive.

Monyea Pratt și-a început cariera profesionistă la Leipzig și a mai jucat la Charleville (Franța), Salon Vilpas (Finlanda), KTP-Basket (Finlanda), Craiova și Focșani.

„În primul rând vreau să mulțumesc pentru încă o oportunitate de a juca din nou pentru CSU. Sunt încântat și pregătit să mă întorc și să lucrez alături de băieți. Haideți să ne bucurăm de fiecare moment și să creăm amintiri de neuitat! Hai CSU!” a spus Monyea Pratt după ce și-a prelungit înțelegerea cu CSU.

Conducătorul clubului CSU, Horațiu Floca este mulțumit că Pratt va continua la echipă.  „Ne bucurăm să ne putem baza în continuare pe Mo, un jucător complet și experimentat, care a adus mereu plus de valoare echipei noastre. Suntem convinși că și în acest sezon își va face simțită prezența pe parchet în fiecare aspect al jocului și, ca de fiecare dată, va face tot ce depinde de el pentru a crește la maxim nivelul de joc al coechipierilor săi și implicit al echipei” a declarat directorul CSU Sibiu, Horațiu Floca.

Pe lângă Pratt, clubul sibian îi mai are sub contract pe Rareș Uță, Mirel Dragoste, Aurelian Gavriloaia, Bogdan Bădițașcu, dar și pe noul venit Nandor Kuti (U BT Cluj).

americanul monyea pratt continuă la csu sibiu - horațiu floca: ”este un jucător complet și experimentat”

 

Ultima oră

Comentariul meu