raul opruț, pregătit să intre contra elveției - selecționerul edi iordănescu: ”acest post parcă este blestemat”

Vineri seară, România a remizat în deplasare, cu Kosovo, scor 0-0  în cadrul rundei a treia a preliminariilor Campionatului European din 2024.

Fundașul stânga de la FC Hermannstadt, Raul Opruț nu a prins lotul. Preferat titular pe acest post, Mario Camora (37 ani) a rezistat doar 20 de minute în duelul dintre Kosovo și România, s-a accidentat și a fost schimbat cu Deian Sorescu, care este mijlocaș stânga.

După remiza de la Priștina, România rămâne pe locul secund în Grupa I. Primele două clasate se califică direct la Euro 2024. Elveția – România se dispută luni, 19 iunie, de la ora 21.45 și va fi televizat pe Prima TV.

”Am vorbit cu Raul, principala mea îngrijorare era dacă are cumva probleme medicale, mi-a zis că nu. A avut mici probleme săptămâna asta, deci poate fi un motiv pentru care nu a fost oprit în lot de selecționer, dar acum este apt. El era pozitiv, nu era afectat, cu siguranță că își dorea să joace, dar avea un moral bun și mi-a zis că este pregătit de meciul cu Elveția, dacă se va apela la el, ceea ce ne dorim și noi” a spus directorul sportiv al clubului FC Hermannstadt, Radu Neguț.

După accidentarea lui Camora, Opruț are șanse mult mai mari să prindă chiar postul de titular în jocul următor, luni, în deplasare, cu Elveția. ”Parcă e blestemat postul de fundaș stânga, avem atâtea probleme. Să vă așteptați la schimbări în Elveția” a spus după joc selecționerul Edi Iordănescu.

raul opruț, pregătit să intre contra elveției - selecționerul edi iordănescu: ”acest post parcă este blestemat”

Ultima oră

Comentariul meu