FOTO: Un copac a doborât mai multe cabluri în curtea unei sibience - „Poarta mea ține fibra optică de o săptămână”

De aproape o săptămână, o sibiancă domiciliată pe strada Spartacus din oraș încearcă să ia legătura cu reprezentanții unei companii de telefonie, după ce, în urma furtunii de duminică, un copac s-a prăbușit în curtea casei sale, doborând și mai multe cabluri. Femeia spune că poarta ei „ține fibra optică” și, deși a făcut sesizări, nimeni n-a venit să rezolve problema. 

FOTO: Un copac a doborât mai multe cabluri în curtea unei sibience - „Poarta mea ține fibra optică de o săptămână”

Furtuna de duminică a produs mai multe pagube în municipiul Sibiu. În curtea unei sibience, de exemplu, s-a prăbușit un copac și, odată cu el, au fost doborâte și mai multe cabluri. Femeia spune că, inițial, au intervenit pompierii, care au asigurat zona, astfel încât să nu aibă loc accidente. Apoi, ea a luat legătura cu operatorul de telefonie mobilă, pentru a veni să ridice cablurile. Dar, la o săptămână distanță, situația se prezintă la fel, femeia fiind nevoită să stea și cu un copac în curte, dar și cu cablurile atârnate pe poartă. 

FOTO: Un copac a doborât mai multe cabluri în curtea unei sibience - „Poarta mea ține fibra optică de o săptămână” FOTO: Un copac a doborât mai multe cabluri în curtea unei sibience - „Poarta mea ține fibra optică de o săptămână”

„Cam așa arată dezastrul de duminică seara. În urma furtunii, copacul a căzut și a luat cu el și cablurile. Au căzut în curtea mea, practic poarta mea ține fibra optică. Am sunat la Orange de 100 de ori până acum. Îmi zic că situația este gravă, apoi mă transferă către alți colegi și tot așa. Au venit în zonă cu mapa, s-au uitat, au făcut poze, dar nu a luat nimeni legătura cu mine, deși cablurile sunt în curtea mea. Dacă firele nu stăteau pe poarta mea, abonații lor ar fi rămas fără semnal. Situația este penibilă, de o săptămână persistă, îmi strică și poarta, ea fiind electrică. Pompierii au fost amabili și au venit să mă ajute, atât cât au putut, dar ei nu se pot băga peste cablul lor. Este proprietatea Orange, ei trebuie să vină să rezolve. Vă spun sincer, am vrut să le tai. Nu e responsabilitatea mea să le țin pe proprietatea mea”, a spus Rozsika Kovacs. 

FOTO: Un copac a doborât mai multe cabluri în curtea unei sibience - „Poarta mea ține fibra optică de o săptămână”

Sibianca speră ca, într-un final, cineva să vină să rezolve problema. Din cauza cablurilor, accesul în curte, dar și în afara ei, se face dificil.  

Ultima oră

Comentariul meu