adi petre a cerut încă o șansă - radu neguț: ”condițiile contractuale sunt unele motivante pentru el”

Directorul sportiv al FC Hermannstadt, Radu Neguț a explicat cele trei transferuri perfectate până acum de clubul de pe malul Cibinului, Jipa și Cr. Neguț (ambii de la Chindia) și Ad. Petre (Levadiakos).

Jipa va ajuta echipa din poziția de Under, în timp ce bătălia pentru semnătura lui Cr. Neguț a fost crâncenă. ”Jipa este un tânăr foarte talentat, în care noi credem cu toții, el a semnat cu noi încă din ianuarie, când intrase în ultimele șase luni de contract. Cristi Neguț a fost un jucător dorit de aproape jumătate din echipele de Liga 1, s-au făcut eforturi ca acest jucător să vină aici. S-a întors și Bucuroiu, credem foarte mult în el, este de mare perspectivă, a fost împrumutat șase luni și suntem mulțumiți de cum s-a întors. Va fi un sezon în  care sperăm ca și el să își arate valoarea” a explicat Radu Neguț.

După ce a intrat într-un con de umbră, transferul lui Adi Petre a fost unul surprinzător pentru mulți fani ai Sibiului, însă directorul sportiv al FC Hermannstadt a explicat că jucătorul are clauze contractuale care îl motivează pentru performanță.

”Adi Petre este un jucător de 25 de ani, pornirea lui în carieră a fost foarte bună, apoi nu a avut un ultim sezon foarte bun, plecând de la Farul în Grecia. Ne-am luat multe informații, a avut probleme în carieră, am avut o discuție cu el foarte directă la telefon, în care i-am spus multe lucruri. A fost foarte asumat, a recunoscut că multe din ce se spun sunt reale și că ajuns într-un punct în care a realizat că în cariera și în viața lui a făcut niște greșeli și că își dorește încă o șansă să demonstreze că încă poate. Analizând aceste lucruri și văzând dorința lui de a demonstra, am decis cu toții, cu staff-ul, cu patronatul, să îl aducem. El a acceptat condițiile noastre contractuale, care sunt unele motivante pentru el, adică trebuie să demonstreze că poate și noi credem în el, timpul ne va arăta ce se va întâmpla” a mai spus Radu Neguț.  Adi Petre s-a alăturat sâmbătă lotului echipei sibiene, care duminică va pleca în cantonament la Bolu (Turcia).

Oficialii clubului sibian își mai doresc cel puțin un transfer. ”Cu siguranță, ne dorim să mai aducem cel puțin încă un jucător. În funcție de eventuale plecări, ne vom mai mișca și noi. Atuul nostru a fost stabilitatea. Ne-am stabilit în urmă cu doi ani să mergem preponderent pe jucători români. Acum, majoritatea cluburilor din România încearcă să schimbe strategia și își să dorească jucători români, dar aria de jucători transferabili din Liga 1 nu este una foarte mare și jucătorii sunt puțin supraevaluați, au crescut mult pretențiile” a declarat Radu Neguț.

Ultima oră

Comentariul meu