singurul supraviețuitor din accidentul cu patru morți de la ieșirea din sibiu, în continuare internat în spital - „este stabil”

În urma accidentului cumplit produs sâmbătă dimineață, 10 iunie, la intersecția dintre Cisnădioara și drumul Sibiu – Rășinari patru persoane au decedat, doar Nicolae S. a supraviețuit.

Bărbatul de 31 de ani, din comuna Rășinari, se afla în mașina condusă de șoferul de 24 de ani. În urma coliziunii, șoferul și-a pierdut viața, iar tânărul de 30 de ani a răspuns manevrelor de resuscitare sâmbătă. Acesta a suferit mai multe traumatisme, fracturi si luxații.

La șase zile de la accident, Nicolae este internat la Spitalul Județean Sibiu în cadrul Secției Ortopedie. „Pacientul este stabil, conștient și este în continuare internat în cadrul secției Ortopedie”, transmite Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Citește și: Filmul tragediei de sâmbătă dimineață de la ieșirea din Sibiu – Cum s-a produs accidentul cu trei morți și cine e vinovatul principal

Ultima oră

Comentariul meu