sibiul și-a adus vârf de atac - adrian petre a semnat pentru un sezon
Atacantul Adrian Petre (25 de ani) a semnat pentru un sezon cu FC Hermannstadt.

Dat în ultimele zile de presa centrală ba la UTA, ba în Danemarca sau liga secundă din Elveția, Adrian Petre a bătut palma cu Sibiul pentru un an. Acesta a jucat ultima dată în Grecia, la Levadiakos, unde și-a reziliat contractul în luna februarie. Lansat la UTA, vârful a mai jucat la Esjberg (Danemarca), FCSB, Cosenza, Farul și Levadiakos. Cu câteva zile în urmă, Adrian Petre și Cătălin Sărmășan, impresarul care îl reprezintă pe fostul fotbalist de la FCSB, nu au ajuns la un acord cu oficialii formației din Arad, iar transferul la UTA a picat.

Adrian Petre a câștigat titlul cu Farul Constanța în sezonul 2022-2023, bifând trei partide în tricoul echipei lui Gică Hagi în ediția recent încheiată, pentru care a dat două goluri, ambele din penalty.

Petre este cel de-al treilea transfer din această vară pentru trupa de pe malul Cibinului, după Neguț și  Jipa, ambii de la Chindia Târgoviște. Cu siguranță, în perioada următoare vor mai exista plecări și veniri în trupa lui Marius Măldărășanu. Noul atacant ar putea avea misiunea de a suplini eventuala plecare a lui Daniel Paraschiv, pentru a cărui cedare se discută în această vară.

”Adrian Petre este un vârf de atac în vârstă de 25 de ani, cotat la suma de 400.000 euro pe site-urile de specialitate. Adrian a bifat 15 selecții pentru Echipa Națională a României U21, pentru care a înscris 5 goluri, unul dintre ele fiind chiar la turneul final EURO 2019, împotriva Croației U21. Format la centrul de copii și juniori al UTA Arad, Adrian Petre a mai evoluat în carieră pentru Esbjerg (DAN), FCSB, Cosenza (ITA), UTA Arad, Farul Constanța și Apolon Levadakios (GRE), pentru care a bifat 5 meciuri. În prima parte a sezonului trecut, Adrian Petre a evoluat în 3 meciuri pentru Farul Constanța și a înscris două goluri.
Adrian Petre a semnat cu FCH pentru un sezon, cu drept de prelungire încă un an, din postura de fotbalist liber de contract. Atacantul se va alătura lotului condus de Marius Măldărășanu sâmbătă seara, înainte de plecarea spre cantonamentul din Bolu, Turcia” este comunicatul dat publicității vineri de clubul sibian.
sibiul și-a adus vârf de atac - adrian petre a semnat pentru un sezon

Ultima oră

Comentariul meu