paznicul unui supermarket din sibiu, bătut de un client. l-a lăsat inconștient după ce a fost acuzat de furt
FOTO: arhivă

Un bărbat în vârstă de 58 de ani a ajuns în stare de inconștiență la spital după ce, în timp ce se afla la locul de muncă, a fost lovit de un individ. Victima, agent de pază la un supermarket din Sibiu, l-a abordat pe agresor fiindcă l-a bănuit de furt, moment în care acesta l-a lovit cu bestialitate. 

Bărbatul în vârstă de 58 de ani este din Agnita și este angajat ca agent de pază la supermarketul Auchan din Șelimbăr. Miercuri seara, aproape de finalul programului, l-a abordat pe un bărbat, însoțit de încă o persoană, și i-a cerut să îi dea voie să îl controloze, având suspiciuni că ar fi furat produse din magazin. În acel moment, enervat la culme, individul s-a năpustit asupra paznicului și l-a lovit cu bestialitate. Nu s-a oprit până nu l-a lăsat în stare de inconștiență. 

Omul, care a suferit mai multe traumatisme, a fost transportat de urgență la UPU Sibiu și a intrat direct pe masa de operație. În urma celor întâmplate, polițiștii au intrat pe fir și fac cercetări. 

„La nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimăr s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Sursele Ora de Sibiu spun că, până în prezent, agresorul nu a fost identificat. 

Ultima oră

Comentariul meu