foto: un camion s-a răsturnat într-un pârâu pe valea oltului - șoferul era beat

Polițiștii rutieri au intervenit, vineri dimineața, la un accident produs pe DN 7, în apropiere de limita județului Sibiu cu județul Vâlcea. Un camion s-a răsturnat într-un pârâu. Oamenii legii l-au testat pe șofer și au depistat că era băut. 

foto: un camion s-a răsturnat într-un pârâu pe valea oltului - șoferul era beat

Camionul s-a răsturnat în pârâul Căprăreț, un afluent al Oltului. „Se pare că, în timp ce conducea o autoutilitară de 7,5 tone spre Vâlcea, într-o curbă la stânga, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din județul Covasna, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, răsturnându-se în albia unui pârâu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

foto: un camion s-a răsturnat într-un pârâu pe valea oltului - șoferul era beat

În urma impactului, el a fost transportat la spital. „A fost transportat la UPU Sibiu cu traumatism cranio-cerebral acut închis și traumatism de membru inferior, fiind stabil. La intervenție au participat multe echipaje de la ISU Sibiu și Vâlcea și un echipaj medical B2 de la SAJ Brezoi, Vâlcea”, spune Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

foto: un camion s-a răsturnat într-un pârâu pe valea oltului - șoferul era beat foto: un camion s-a răsturnat într-un pârâu pe valea oltului - șoferul era beat

În cauză, se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului. În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu