fc hermannstadt a scos la vânzare abonamentele pentru sezonul viitor - sunt valabile pentru meciurile de acasă din campionat și cupă
FC Hermannstadt a scos la vânzare online pe siteul www.bilete.ro abonamentele valabile pentru sezonul 2023-2024. Tichetele valabile pentru sezonul viitor pot fi cumpărate accesând următorul link: https://bit.ly/3NA1yzY.
Abonamentele sunt valabile pentru toate meciurile echipei FC Hermannstadt de pe teren propriu, incluzând Superliga și Cupa României.
Clubul sibian anunțase inițial lista de prețuri la abonamentele pentru sezonul viitor, care se diferențiază în funcție de locul rezervat, după cum urmează: Tribuna 1 – 1000 lei; Tribuna 2 – 800 lei; Family Zone – 800 lei (adult) și 200 lei (copil).
Posesorii de abonamente din sezonul trecut au avut prioritate în a-și păstra locurile pentru sezonul viitor în Superligă. Aceștia vor primi pe e-mail link-uri pentru efectuarea plăților aferente. Fanii Sibiului care își achiziționează abonamente vor primi gratuit din partea clubului FC Hermannstadt o eșarfă.
Cardurile se vor livra începând cu data de 26 iunie 2023. Pentru emiterea abonamentului în format fizic se va aplica un cost suplimentar de 10 lei, prin ridicarea cardului de la club.
Cum se știe, FC Hermannstadt își dispută jocurile de pe teren propriu pe noua arenă din Sibiu, cu o capacitate de 12.363  de locuri, dintre care 302 sunt la sectorul VIP. Suprafața de joc măsoară 105 metri lungime și 68 lățime, iar gazonul este natural, ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.

Ultima oră

Comentariul meu