video protest usr în fața prefecturii sibiu - „ciolacu, lasă combinațiile penale și taie pensiile speciale”

O parte din membrii Filialei Județene USR se află luni, în jurul orei 12, în fața Prefecturii Sibiu pentru a “marca” instalarea noului guvern și să solicite tăierea pensiilor speciale.

USR protestează în acest moment în fața Prefecturii Sibiu. Acțiunea de protest se desfășoară la nivel național cu scopul de a solicita noului prim-ministru desființarea pensiilor speciale. „Ciolacu, lasă combinațiile penale și taie pensiile speciale”, se arată pe una dintre pancarte. „Tăiați pensiile speciale”, „Pierdem banii prin PNRR” sunt alte mesaje transmite de USR-iști.

Președinta USR Sibiu, Ruxandra Cibu Deaconu, a fost prezentă la protestul din fața Prefecturii. „Mesajul nostru, al USR-ului din toată țara, este faptul că pensiile speciale trebuie tăiate. Este o măsură de bun-simț și ele trebuie tăiate de mâine. Oricine vine la guvernare trebuie să înțeleagă că riscurile de a nu tăia aceste pensii speciale sunt enorme și tot ceea ce derivă din acest lucru va afecta toți cetățenii României. Noi suntem aici ca să transmitem guvernului Ciolacu acest mesaj”, spune Președinta USR Sibiu.

video protest usr în fața prefecturii sibiu - „ciolacu, lasă combinațiile penale și taie pensiile speciale” video protest usr în fața prefecturii sibiu - „ciolacu, lasă combinațiile penale și taie pensiile speciale”

„Este o nouă zi tristă pentru România. În aceste momente, se predă ștafeta incompetenței și eșecului prin instalarea guvernului Ciolacu. Guvernarea PSD-PNL nu este altceva decât un dezastru pe toate planurile. Din păcate, consecințele acestui eșec cade asupra cetățenilor români, care suferă în urma politicii ineficiente și a deciziilor greșite luate de această coaliție. În această perioadă, am asistat la o lipsă de viziune și de competență în gestionarea problemelor cruciale cu care se confruntă țara. Economia este în declin, investițiile sunt în scădere, iar nivelul de trai al cetățenilor este afectat în mod direct. Sectoare importante, cum ar fi sănătatea și educația, au suferit și suferă de pe urma unei guvernări haotice si iresponsabile.

YouTube video

Este regretabil faptul că, în loc să se concentreze pe dezvoltarea și prosperitatea României, guvernul a acordat prioritate propriilor interese. Tăierea pensiilor speciale este o măsura de bun simț care trebuie aplicată de mâine”, transmit membrii Filialei Județene USR .

 

 

Ultima oră

Comentariul meu