Șofer urmărit un kilometru de poliție pe străzile din Sibiu - Nu a vrut să fie testat
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni au urmărit, în noaptea de miercuri spre joi, un șofer, pe străzile din Sibiu, fiindcă nu a vrut să oprească la semnalele ce i s-au adresat. Când a fost prins, omul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, dar și să meargă la spital pentru recoltarea probelor biologice. 

„La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 01,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au efectuat semnalul regulamentar de oprire, adresat șoferului unui autoturism condus pe Șoseaua Alba Iulia. Conducătorul auto și-a continuat însă deplasarea, polițiștii rutieri reușind oprirea autoturismului în cauză după aproximativ 1 km”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din localitatea Jina, iar în urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat. Totodată, acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor prevăzute de articolul 335, aliniatul 2 și articolul 337 din Codul penal.

Ultima oră

Comentariul meu