Sibieni care au transportat ilegal lemne de peste 30.000 lei, amendați usturător de poliție
foto: arhivă

Doi sibieni din Scoreiu și Cârtișoara, care în ultimele șase luni au transportat ilegal material lemnos în valoare de peste 30.000 de lei, au fost amendați usturător de polițiști. 

Potrivit reprezentanților poliției sibiene, cei doi bărbați au transportat ilegal material lemnos în perioada ianuarie – iunie 2023. „La data de 14 iunie a.c., în baza verificărilor efectuate de către polițiștii Biroului Protecția Fondului Forestier si Piscicol din cadrul I.P.J. Sibiu, s-a constatat faptul că, în perioada ianuarie – iunie a.c., doi bărbați, cu vârsta de 35, respectiv 37 de ani, domiciliați în Scoreiu și Cârțișoara, în calitate de transportatori neprofesioniști, au transportat ilegal 132,45 mc de material lemnos, în valoare de 32.731,61 de lei”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 20.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos menționată a fost confiscată valoric. Acțiunile polițiștilor continuă și în perioada următoare.

Ultima oră

Comentariul meu