csu sibiu va juca în fiba europe cup - revine în competiție după trei ani

Consiliul Director al Federației Române de Baschet, convocat miercuri la București de președintele Carmen Tocală, a adoptat deciziile referitoare la participarea echipelor românești în cupele europene.

Medaliată cu bronz în sezonul trecut, CSU Sibiu va juca în sezonul viitor al FIBA Europe Cup, acolo unde își va propune să treacă într-o fază superioară a competiției. Echipa de pe malul Cibinului a mai jucat în FIBA Europe Cup în sezonul 2020-2021, când a ajuns până în play-off.

”Ținând cont de faptul că U-BT Cluj-Napoca, campioana LNBM Mozzart, a transmis oficial intenția de a se înscrie in EuroCup 7 Days, echipa de pe locul 2, CSM CSU Oradea va fi înscrisă în Basketball Champions League, cu posibilitatea ulterioară de a trece în FIBA Europe Cup. Echipele de pe locurile 3 si 4, respectiv BC CSU Sibiu și Rapid București, vor fi înscrise în FIBA Europe Cup. În cazul în care forul european va aproba suplimentarea cu încă un loc pentru FIBA Europe Cup, va fi înscrisă în această competiție și echipa clasată pe locul 6 în LNBM Mozzart Bet, respectiv SCM U Craiova, care și-a manifestat intenția de a participa în această competiție. Menționăm că CSO Voluntari se va înscrie în European North Basketball League, iar SCM Timișoara în Alpe Adria Cup” se arată în comunicatul emis pe siteul oficial al Federației Române de Baschet.

CSU Sibiu va trimite zilele viitoare documentele de înscriere în FIBA Europe Cup, urmând ca ulterior să afle mai multe detalii referitoare la competiție.

csu sibiu va juca în fiba europe cup - revine în competiție după trei ani

 

Ultima oră

Comentariul meu