sibianul victor cornea s-a cuplat cu andreea bălan - tenismenul și artista s-au afișat împreună la stuttgart

Tenismenul sibian Victor Vlad Cornea (29 ani) și artista Andreea Bălan (38 ani) formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cancan a anunțat miercuri că Andreea Bălan l-a însoțit pe jucătorul de tenis la turneul ATP de la Stuttgart.

Cunoscuta cântăreață a postat miercuri pe rețelele de socializare fotografii de pe terenul de tenis de la Stuttgart și s-a arătat foarte încântată de acest sport. Cei doi au postat, fiecare, câte un story asemănător, în care au și adăugat locația în care se află: Boss Open Stuttgart. Ba chiar imaginile respective ilustrează aproape același lucru.  În urmă cu mai bine de o săptămână, Andreea Bălan și Victor Cornea au fost împreună în Paris, informează Cancan.

Cântăreața a trecut prin multe dezamăgiri în dragoste în ultimii ani și a suferit după despărțirea de artistul Keo, dar și după divorțul de actorul George Burcea. După ce a semnat actele de divorț, Andreea Bălan a avut o relație de aproximativ un an cu Tiberiu Argint.

Sibianul Victor Cornea ocupă locul 84 în clasamentul ATP la dublu și traversează o formă foarte bună în acest an. Turneul din Stuttgart se desfășoară în perioada 12-18 iunie și este dotat cu premii totale de 795.730 euro.

Ultima oră

Comentariul meu