sibianul care și-a omorât câinele, condamnat la închisoare - va sta după gratii doi ani și jumătate

În luna februarie, Ora de Sibiu a postat imagini exclusive cu un bărbat din Țichindeal care într-un mod nemilos își înjunghia proprii câini cu o furcă. După ce acesta a omorât unul dintre animale, iar celălalt a fost luat sub protecție de asociația Animal Life, bărbatul și-a aflat sentința, constând în doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare.

După ce imaginile au apărut în mediul online, polițiștii biroului pentru Protecția Animalelor din Sibiu s-au autosesizat, iar în numele agresorului în vârstă de 41 de ani a fost deschis un dosar penal pentru „uciderea animalelor cu intenție, fără drept, respectiv schingiuirea animalelor, în conformitate cu prevederile Legii nr. 205/2004 republicată”.

VEZI AICI IMAGINI DE LA LOCUL FAPTEI

„Condamnă pe inculpatul H.P., căsătorit, situație militară recrut, studii gimnaziale, fără ocupație, la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere a animalelor cu intentie, fara drept. Inculpatul va executa pedeapsa cea mai grea de 2 ani închisoare, la care se va adăuga un spor de 6 luni închisoare (o treime din cealaltă pedeapsă ), executând în final pedeapsa de 2 ani si 6 luni închisoare” a fost sentința Judecătoriei Agnita.

Sentința judecătoriei nu este definitivă, existând un drept de apel cu termen de zece zile.

Citește și: VIDEO Scene barbare la Țichindeal – Un bărbat își bate câinii cu furca – Animalele înlănțuite urlă de durere

 

 

Ultima oră

Comentariul meu