shopping city sibiu anunță 2000 de premii garantate la festivalul i love șopa

Weekendul aceasta, Shopping City Sibiu va fi prezent la festivalul I Love Șopa, unul dintre cele mai vibrante evenimente ale sezonului, cu premii de la mic la mare. În perioada 16-18 iunie,  participantii la festival vor avea șansa de a câștiga unul dintre cele 2000 de premii garantate: de la jucării și stickere până la accesorii de plajă, boxe și căști de ultimă generație, bilete la film și carduri cadou.

„Roata norocului de la standul nostru va aduce o ploaie de cadouri, un adevărat festival al premiilor. Ne dorim să îmbogățim experiența participanților la festival cu aceste premii colorate, haioase și vesele, astfel încât să fie și distractivă, și memorabilă”, spun reprezentanții Shopping City Sibiu.

shopping city sibiu anunță 2000 de premii garantate la festivalul i love șopa

Premiile pregătite de Shopping City Sibiu pentru micuții festivalieri sunt cu adevărat captivante, garantând ore în șir de distracție: jucării de făcut baloane de săpun, jucării inspirate din lumea magică a filmului de animație Frozen, stickere colorate cu simpaticul Patrocle, mascota Shopping City, sau seturi de jucării pentru nisip, ideale pentru joacă. Cu aceste surprize, experiența la I Love Șopa devine mult mai entuziasmantă pentru cei mici și, de ce nu, mai relaxantă pentru părinți.

Shopping City Sibiu nu a uitat nici de adulții care participă la festival. Premiile pentru aceștia sunt gândite să satisfacă o varietate de gusturi și interese. Iubitorii de muzică vor avea șansa să câștige căști și boxe de calitate, pentru a se bucura de sunetul melodiilor preferate oriunde s-ar afla. Pasionații de filme se vor bucura să câștige bilete la Cineplexx, care le vor asigura seri de relaxare și distracție în fața marilor ecrane. Iar pentru cei care adoră shoppingul, cardurile cadou Shopping City, în valoare de 20 de lei fiecare, sunt un motiv în plus de bucurie. Acestea pot fi folosite pentru a achiziționa un produs preferat sau pentru a încerca ceva nou. Astfel, fiecare vizitator al festivalului I Love Șopa are posibilitatea de a câștiga un premiu pe gustul său.

Festivalul I Love Șopa este un eveniment cultural divers și interactiv care are loc între 16 și 18 iunie în Pădurea Șopa din Șelimbăr. În acest an, festivalul coincide cu o ocazie deosebită pentru comunitatea locală: sărbătorirea a 700 de ani de la prima atestare documentară a satului Șelimbăr. Evenimentul aduce muzică, o ofertă variată de street food și nenumărate momente de divertisment, fiind nu doar o experiență de divertisment, ci și o ocazie de a celebra istoria locală. 

Line-up-ul festivalului include o serie de artiști de top care promit să încânte publicul: vedeta pop Delia, trupa moldovenească Zdob & Zdub, renumitul rapper Macanache, Mira, pop-diva Ami, Bruja, veteranul hip-hop Bitză, producătorul muzical Sasha Lopez, trupa de alternativ-rock Cuibul, JayKO, Alex Zara, Cipi Hampu, Funnkydrop, Domino, și binecunoscuta Gașca Zurli. 

shopping city sibiu anunță 2000 de premii garantate la festivalul i love șopa

Ultima oră

Comentariul meu