paul antoche continuă la sibiu - a semnat prelungirea contractului pe un sezon
Fundașul Paul Antoche (30 de ani) a semnat miercuri prelungirea contractului cu FC Hermannstadt pentru încă un sezon.
Fotbalistul polivalent în zona defensivă a fost legitimat la FC Hermannstadt în vara lui 2021. A mai evoluat pentru cluburile Petrolul Ploiești, CS Balotești, Unirea Tărlungeni, CS Otopeni și Farul Constanța. Paul Antoche (30 ani) a fost singurul jucător român debutant în primul eșalon la FC Hermannstadt, în sezonul recent încheiat al Superligii. Antoche a fost folosit în 19 jocuri de campionat la echipa sibiană, dintre care 17 ca titular, totalizând 1506 minute pe terenul de joc în Superliga.
”Paul Antoche rămâne încă un sezon la FCH. Cu puține momente în urmă, Paul Antoche a semnat prelungirea înțelegerii contractuale cu A.F.C. Hermannstadt pentru încă un sezon. Paul a evoluat în 27 de partide în sezonul trecut de SuperLiga Romania & Cupa României. Fundașul în vârstă de 30 de ani este cotat la suma de 300.000 euro pe site-urile de specialitate” a fost anunțul postat miercuri de clubul sibian.
FC Hermannstadt a mai prelungit contractele scadente cu Ionuț Stoica, Florin Bejan, Karlo Letica, Ciprian Biceanu, Gabi Iancu, Silviu Balaure și Vlad Muțiu.
paul antoche continuă la sibiu - a semnat prelungirea contractului pe un sezon

Ultima oră

Comentariul meu