patru autobuze tursib vor circula mai rar - programul de vară, pus în dezbatere publică
foto: arhivă

Tursib trece la programul de vară, astfel că patru autobuze vor circula mai rar în perioada vacanței elevilor. Noul orar a fost pus în dezbatere publică, iar sibienii își pot spune părerea înainte ca proiectul de hotărâre să ajungă pe masa consilierilor locali. 

Programul de circulație al transportului public local se modifică de la 1 iulie. Fiindcă elevii intră în vacanță, autobuzele vor circula mai rar pe perioada verii. 

„Având în vedere reducerea considerabilă a gradului de încărcare al autobuzelor pe trasee în perioada vacanței de vară, datorate atât vacanței elevilor, cât și a reducerii/opririi activității în această perioadă la majoritatea societăților din zonele industriale, se propune aprobarea programului de circulație de vară, începând cu 01.07.2023. Trecerea la acest program se va face anul în perioada vacanței școlare”, se arată în raportul de specialitate. 

Tursib va modifica doar programul autobuzelor care circulă pe traseele: 8, 16, 17 și 18. 

Sibienii pot veni cu sugestii, până la data de 26 iunie, legat de proiectul pentru modificarea programului autobuzelor Tursib. Aceștia pot trimite opiniile cu valoare de recomandare la adresa pms@sibiu.ro sau letric la sediul primăriei din strada Samuel Brukenthal, camera 8. Puteți consulta viitorul program AICI. 

Ultima oră

Comentariul meu