întâlnire de urgență a proprietarilor de câini din sibiu - cer montarea de camere de supraveghere în locurile de joacă pentru animalele de companie

Mai mulți sibieni se întâlnesc de urgență miercuri seară, la locul de joacă pentru câini din zona Valea Săpunului. Aceștia vor iniția o petiție pentru montarea de camere de supraveghere după ce în parcul de pe Valea Săpunului au fost găsite mai multe bile din carne cu ace ascunse în interior, marți seara. 

Stăpânii de câini din cartierul din apropierea zonei Valea Săpunului se vor întâlni miercuri, în jurul orei 19:00, pentru a scrie o petiție prin care vor cere camere de supraveghere la locul de joacă pentru câini.

„În atenția iubitorilor de animale! Azi, ora 19.00, sunteți invitați să participați la o întâlnire în parcul de câini de pe Valea Săpunului pentru formularea unei petiții online cu scopul montării de camere de supraveghere. Vă așteptăm în număr cât mai mare! Haideți să dăm glas drepturilor membrilor necuvântători din familiile noastre”, transmite sibianca Ingrid Gutu.

Reamintim că la locul de joacă pentru câini, de pe Valea Săpunului, au fost găsite mai multe bile din carne cu ace în interior.

Citește și: FOTO: O mână criminală vrea să ucidă câinii sibienilor – Chiftele umplute cu ace, găsite la locul de joacă de pe Valea Săpunului

Ultima oră

Comentariul meu