fanii acs mediaș se mobilizează pentru deplasarea de la gheorgheni - vor fi două autobuze cu suporteri

ACS Mediaș va avea o galerie importantă în manșa tur a barajului de promovare în Liga 3, care se va disputa sâmbătă, 17 iunie, de la ora 18.00, la Gheorgheni, pe stadionul Municipal din localitate.

Suporterii medieșeni (Sursă foto: ACS Mediaș) au umplut deja în autobuz și au rezervat încă unul pentru deplasarea de la Gheorgheni, pentru care au început înscrierile.  ”În mod organizat, mergem cam 120 de fani, vor fi două autobuze pline. Însă, foarte mulți suporteri vor veni și pe cont propriu, cu mașinile personale. Vom fi mulți, cum am fost și la Sibiu, la meciul decisiv pentru câștigarea titlului județean” a spus Paul Plăiaș, unul dintre liderii suporterilor ACS Mediaș.

”Ținând cont de interesul uriaș legat de partida de sâmbătă cu CS Gheorgheni, Asociația Suporterilor Medieșeni a decis să mai pună încă un autobuz la dispoziția suporterilor care doresc să facă deplasarea. Pentru înscrieri și mai multe detalii: 0766861103 – Plăiaș Paul” a fost comunicatul postat miercuri pe pagina de facebook ”Suporteri ACS Mediaș”.
Meciurile din barajul de promovare pentru Liga 3 se vor disputa în sistem eliminatoriu, în data de 17 iunie 2023, ora 18:00, turul la Gheorgheni, respectiv 24 iunie 2023, ora 17:30, returul la Mediaș.
Câștigătoare a Ligii 4 Sibiu, ACS Mediaș nu a stabilit încă unde va juca returul din 24 iunie. Variantele sunt Stadionul Gaz Metan, care presupune o chirie imensă, circa 7000 de euro și Stadionul 8 Mai, care are o capacitate mică, mult sub numărul fanilor estimați pentru retur.
fanii acs mediaș se mobilizează pentru deplasarea de la gheorgheni - vor fi două autobuze cu suporteri

Ultima oră

Comentariul meu