csc 1599 șelimbăr merge în cantonament la bansko - amical pe 6 iulie contra lui fc hermannstadt

Echipa de Liga 2, CSC 1599 Șelimbăr se va reuni luni, 19 iunie, la baza sportivă Bungard, unde va pregăti viitorul sezon, în care își propune intrarea în play-off.

Conducerea clubului sibian a fixat un cantonament în străinătate pentru ”călăreții roșii”. Astfel, echipa lui Claudiu Niculescu va merge în perioada 9-21 iulie în Bulgaria, în stațiunea montană Bansko, situată la 160 de kilometri de capitala Sofia și la doar 6 km de orășelul Razlog. Pe 14, 17 și 20 iulie, sibienii vor juca amicale la Bansko, contra unor adversari aflați în zonă.

”Până la plecarea în cantonament, am dori să definitivăm lotul pentru sezonul viitor. Căutăm atacanți, mijlocaș central și fundaș central” a anunțat președintele secției de fotbal a clubului sibian, Remus Șerban.

Șelimbăr va disputa două amicale înainte de plecarea în stagiul montan, primul fiind dorit pe 1 iulie, dată pentru care se caută adversar. Pe 6 iulie, CSC 1599 Șelimbăr va juca un test cu FC Hermannstadt, echipa de Liga 1.

După încheierea sezonului la Liga 2, Șelimbăr s-a despărțit de nouă jucători: Ion Cărăruș, Nini Popescu, Igor Arhirii, Mircea Manole, Lucian Buzan, Stefan Visic, Radu Crișan, Adrian Voicu și Jordan Gele. Echipa lui Claudiu Niculescu a semnat în această pauză competițională cu doi jucători de la Miercurea Ciuc, vârful Marvin Schieb și mijlocașul central Mickael Panos, dar și cu mijlocașul dreapta Rodrigo Hernandez (CSM Satu Mare).

Jucători sub contract:

PORTARI: Mitrovic, Roșca, Bumbar

FUNDAȘI: Gliga, Natea, Lumbu, Vișa, Palmeș, Mitrea

MIJLOCAȘI: Monea, Al. Luca, Răducioiu, Soare, Năstăsie, Panos, D. Ursu, Hernandez

ATACANȚI: Schieb

Ultima oră

Comentariul meu