Apartament din Sibiu, scos la licitație de ANAF - Prețul pornește de la aproximativ 50.000 de euro
sursa foto: Facebook/ ANAF

ANAF scoate la licitație un apartament cu două camere pe Calea Dumbrăvii. Într-o perioadă tulbure pentru piața imobiliară, aceste evenimente pot reprezenta o oportunitate de investiție pentru cei care doresc să achiziționeze o locuință la un preț sub nivelul pieței.

Prin Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov și Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sibiu, Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Fizice, ANAF anunță că scoate la licitaţie un apartament cu două camere, bucătărie, baie, cămară, hol, debara şi două balcoane.

Prețul de pornire este de 258.360 de lei, iar licitația va avea loc miercuri, 28 iunie, ora 12, la sediul A.J.F.P.

„Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sibiu, Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Fizice, în temeiul prevederilor art.250 alin. (2) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedura fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare, va facem cunoscut ca in ziua de 28.06.2023, ora 12.00, la sediul A.J.F.P Sibiu, str. Calea Dumbrăvii, nr. 17, et. I, camera 111, organizează licitatia a III a pentru valorificarea bunului imobil: Apartament compus din 2 camere, bucătărie, baie, cămară, hol, debara, 2 balcoane, situat în mun. Sibiu, înscris în CF 102003-C1-U9 Sibiu, nr. cadastral 9105/I, nr. top 184/10/I. Preţ de pornire al licitaţiei 258360 lei” se arată în anunțul postat pe rețelele sociale de reprezentanții ANAF.

Totuși, există situații în care licitațiile ANAF nu atrag succesul dorit. Se întâmplă ca niciun participant să nu se înscrie, ceea ce determină instituția să respecte prevederile legii în vigoare și să reducă prețul, fiind necesară organizarea unei noi licitații.

Ultima oră

Comentariul meu