foto video ”liquid money - așii amanetului” se extinde - depozit cu produse cu prețuri de la cinci lei în sibiu și consignație nouă la bucurești

„Liquid Money – Așii Amanetului” se extinde pe plan local, dar și pe plan național. Administratorii consacratei case de amanet vine în întâmpinarea sibienilor, și nu numai, cu surprize, noutăți și oferte de angajare.

Deschisă pe Șoseaua Alba Iulia, nr.67, casa de amanet Liquid Money oferă deja  servicii calitative pentru cei care doresc să amaneteze obiecte, să valorifice, să facă schimburi sau să opteze pentru regimul de consignație. Gama rămâne în continuare variată, însă Liquid Money – Așii Amanetului a deschis recent singurul depozit din Sibiu, cu peste un milion de produse vintage, aduse tocmai din Italia.

Citește și: VIDEO Servicii atractive la Liquid Money – Așii Amanetului – „Poți să vinzi sau să cumperi o gamă largă de produse”

foto video ”liquid money - așii amanetului” se extinde - depozit cu produse cu prețuri de la cinci lei în sibiu și consignație nouă la bucurești

Produse noi de la cinci lei

Destinat persoanelor car vor să cumpere EN-GROS, depozitul se află pe strada Frigoriferului, nr. 4, în curtea Icrasib, din Sibiu. Pentru achiziționarea loturilor cu obiecte, cei interesați trebuie să știe că vizitele la depozit de fac pe bază de programare. iar la consignația de pe șoseaua Alba-Iulia 67 se pot viziona mostrele noilor produse.

La depozitul Liquid Money se găsesc produse cu prețuri care încep de la cinci, zece lei. De la seturi de pahare de cristal, la candelabre, corpuri de iluminat, aplici, decorațiuni, piese de mobilă, articole de menaj, ustensile pentru bucătărie până la veselă, toate aflate în stare impecabilă la depozit. La fel ca la consignația de pe strada Alba Iulia, la depozitul Liquid Money politica rămâne aceeași – Orice obiect se negociază!

foto video ”liquid money - așii amanetului” se extinde - depozit cu produse cu prețuri de la cinci lei în sibiu și consignație nouă la bucurești foto video ”liquid money - așii amanetului” se extinde - depozit cu produse cu prețuri de la cinci lei în sibiu și consignație nouă la bucurești

Liquid Money a semnat un parteneriat cu cea mai mare casă de lichidatori din Italia. „În momentul de față avem un contract semnat pentru peste un milion de produse dintre care am adus o parte și urmează să ni se mai aducă un TIR cu produse. Vom aduce și electronice și electrocasnice. Avem marfă nouă la cele mai bune prețuri”, spune Liviu Andrei, administrator Liquid Money.

foto video ”liquid money - așii amanetului” se extinde - depozit cu produse cu prețuri de la cinci lei în sibiu și consignație nouă la bucurești

Un nou magazin „Liquid Money – Așii Amanetului”, la București

Liquid Money nu se extinde doar pe plan local, ci urmează să deschidă în maxim o lună o nouă consignație, chiar în Capitală! Așadar, începând de luna viitoare consignația Liquid Money – Așii Amanetului va putea fi găsită și în București, în cartierul Militari, pe strada Virtuții.

Magazinul este aproape finalizat și încadrează același concept ca magazinul de la Sibiu. „Planul nostru este ca în următorii trei ani de zile să deschidem în toate orașele mari din România”, anunță Liviu.

foto video ”liquid money - așii amanetului” se extinde - depozit cu produse cu prețuri de la cinci lei în sibiu și consignație nouă la bucurești

Alătură-te echipei Liquid Money!

Odată cu dezvoltarea afacerii, necesitatea unei echipe de încredere este și ea vitală. Echipa Liquid Money își mărește familia nu doar în Sibiu, cât și în București. Prin urmare, se caută negociatori, vânzători și personal pentru depozitul din Sibiu, respectiv manipulatori marfă și gestionari.

Totodată, echipa caută și un fotograf care să surprindă atmosfera autentică din magazinul Liquid Money, inspirat din cunoscutul reality show cu același nume difuzat pe History Channel.

foto video ”liquid money - așii amanetului” se extinde - depozit cu produse cu prețuri de la cinci lei în sibiu și consignație nouă la bucurești foto video ”liquid money - așii amanetului” se extinde - depozit cu produse cu prețuri de la cinci lei în sibiu și consignație nouă la bucurești foto video ”liquid money - așii amanetului” se extinde - depozit cu produse cu prețuri de la cinci lei în sibiu și consignație nouă la bucurești

Concursuri și premii

Recunoscuți pentru surprizele pregătite, Liquid Money a dat startul unui concurs care are miza un premiu de 1.500 lei, respectiv un laptop Lenovo. Concursul constă în realizarea unu videoclip de un minut jumătate în care concurenții trebuie să îl imite pe Liviu Andrei, atât de bine încât ar putea să „îi ia locul”. O colaborare poate apărea ulterior, în condițiile în care câștigătorul concursului își dorește să continue.

Pentru a fi la zi cu noutățile, urmărește Liquid Money – Așii Amanetului pe Facebook și Instagram.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu