cisnădie transferă o extremă stânga - o campioană de la rapid vine la măgura

Măgura Cisnădie a perfectat încă un transfer pentru sezonul viitor și a semnat cu Marina Alexandra Ilie (22 ani), care vine de la CS Dacia Mioveni 2012.

Pentru sezonul viitor, echipa de handbal feminin Măgura va avea un lot mult mai puternic, care pare capabil să se bată din nou la cupele europene.  Măgura avea deja acontate cinci straniere, care au fost anunțate de ceva timp de Ora de Sibiu: interii stânga Emilia Galinska (Zaglebie Lublin) și Ilda Kepic (Buducnost), interul dreapta Natalya Vasileuskaya (Gloria Buzău), portarii Marta Batinovic (Gloria Buzău) și Marina Rajcic (Siofok).

Al șaselea transfer făcut de antrenorul Alexandru Weber este o jucătoare româncă, extrema stânga Marina Alexandra Ilie, care sezonul trecut a jucat la Dacia Mioveni. În perioada 2018-2022, Ilie a evoluat doar la Rapid, cu care a cucerit titlul în 2022. Ea s-a lansat la CSS 6 București cu antrenoarea Ileana Morari și a fost selecționată la naționalele de junioare și tineret. În vizor pentru următorul transfer este o extremă dreapta, post pe care M. Neagu a rămas singura opțiune.

Se cunosc și trei plecări de la Cisnădie: portarul Ana Maria Măzăreanu, extrema stânga Abigail Vălean și extrema dreapta Cristina Mitrache.

Măgura a terminat sezonul pe locul 9 în campionat, cu 32 de puncte în 26 de etape și nu va juca sezonul viitor în cupele europene.

cisnădie transferă o extremă stânga - o campioană de la rapid vine la măgura

 

Ultima oră

Comentariul meu