Accident între Copșa Mică și Blaj - O persoană rănită dusă la spital

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier pe Drumul Național 14 B între Copșa Mică și Blaj, în urma căruia o persoană a fost rănită și dusă la spital. Evenimentul rutier s-a produs luni, 12 iunie, în jurul orei 16.

”La data de 12 iunie 2023, în jurul orei 16.10, poliţiştii din Blaj au intervenit la un accident rutier care s-a produs la kilometrul 19 al Drumului Naţional 14 B, soldat cu victime omeneşti. Din primele certări, a rezultat că un bărbat de 62 de ani, din comuna Şona, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus, din sens opus, de un o tânără de 22 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos, judeţul Alba. În urma accidentului, conducătoarea celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spital.” transmite IPJ Alba.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ultima oră

Comentariul meu