video fc hermannstadt s-a reunit pe sinteticul de pe ”pietricica” - care a fost lotul la primul antrenament
FC Hermannstadt s-a reunit luni după-amiază, pe terenul sintetic ”Pietricica”, într-o formulă restrânsă.
De la reunire au lipsit Opruț, aflat în cantonament cu naționala, dar și Letica, Antoche, Ene, Buhăcianu, Hanzu, Baba Alhassan și G. Iancu, care au fost învoiți.
Noutățile de la reunire au fost Neguț și Jipa, cei doi jucători veniți de la Chindia, dar și Bucuroiu, revenit după împrumutul la Liga 3, de la Bascov. A fost o noutate și în staff-ul tehnic, unde a revenit antrenorul secund Valentin Negru, care l-a înlocuit pe Marian Rada.
Marți și miercuri, echipa va efectua vizita medicala la Sibiu. În perioada 18-30 iunie, echipa sibiană va merge în cantonament la Bolu (Turcia), la Bolu Koru Hotels & Convention, un stabiliment de 5 stele dotat cu un teren de fotbal.
LOT REUNIRE: 
Portari: Muțiu, Uțiu, Grecu, D. Berța
Fundași: Stoica, Bejan, Issah, Butean, Medina, V. Popa
Mijlocași: Limaj, Biceanu, Balaure, C. Popescu, Oroian, Mitrică, Jipa (Chindia), Neguț (Chindia), Bărbuț, Sota, D. Iancu, Petrescu
Atacanți: Paraschiv, Bucuroiu (revenit după împrumutul la Bascov)
Staff: Marius Măldărășanu (antrenor principal), Laurențiu Costache, Valentin Negru (antrenori secunzi), Florin Berța (antrenor portari),  Sergiu Coc (preparator fizic), Dragoș Rusu (medic), George Halmaghi (kinetoterapeut), Mircea Fățan (maseur)

Ultima oră

Comentariul meu