starea singurului supraviețuitor din accidentul cu patru morți de la ieșirea din sibiu - nicolae este stabil și conștient

Un accident cumplit s-a produs sâmbătă dimineață, 10 iunie, la intersecția dintre Cisnădioara și drumul Sibiu – Rășinari. În urma accidentului, patru persoane au decedat, doar Nicolae S., un bărbat de 31 de ani din comuna Rășinari, a supraviețuit, fiind în prezent stabil și conștient.

Trei bărbați în vârstă de 24, 50 și 63 și un tânăr de 15 ani au decedat în urma impactului dintre cele două mașini de la intersecția dintre Cisnădioara și drumul Sibiu – Rășinari. În urma accidentului o singură persoană a supraviețuit, mai exact bărbatul de 31 de ani. (DETALII AICI)

Citește și: Cine este tânărul mort în accidentul de la ieșirea din Sibiu spre Rășinari – Răzvan avea 24 de ani

Nicolae se afla în mașina condusă de șoferul de 24 de ani dinspre Rășinari spre Sibiu, la momentul accidentului. În urma coliziunii, șoferul și-a pierdut viața, iar tânărul de 30 de ani a răspuns manevrelor de resuscitare sâmbătă și, ulterior, a fost transportat la Spitalul Județean Sibiu. Medicii se arată optimiști privind starea de sănătate a bărbatului, în prezent fiind stabil și conștient.

Citește și: A murit adolescentul de 15 ani, rănit în accidentul de sâmbătă de la ieșirea din Sibiu – Numărul morților crește la patru

„Pacientul, în vârstă de 31 de ani a fost diagnosticat cu traumatisme, fracturi si luxații, a fost internat în cadrul Secției Cinice Ortopedie unde se află sub tratament și supraveghere de specialitate, fiind stabil și conștient”, transmite purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, Decebal Todăriță.

Reamintim că sâmbătă dimineață în urma accidentului tragic patru persoane și-au pierdut viața iar cea de-a patra se află în stare stabilă la Sibiu. Accidentul s-a produs din cauza unui șofer care a virat la stânga fără sa acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Rășinari spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 24 de ani.

Citește și: Filmul tragediei de sâmbătă dimineață de la ieșirea din Sibiu – Cum s-a produs accidentul cu trei morți și cine e vinovatul principal

 

Ultima oră

Comentariul meu