șoferi drogați cu amfetamină și metamfetamină, prinși la volan în bazna și în sibiu
FOTO: arhivă

Doi șoferi s-au ales cu dosar penal pentru că s-au urcat drogați la volan. Aceștia au fost depistați în Bazna și pe Calea Cisnădiei în Sibiu. 

Primul șofer a fost depistat în 9 iunie, în jurul orei 22:00, pe raza localității Bazna de către polițiștii Secției de Poliție Rurală. Este vorba despre un localnic în vârstă de 32 de ani. „Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la amfetamină, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La nivelul Secției de Poliție Rurală Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Celălalt șofer a fost depistat drogat în 11 iunie, în jurul orei 07:30, în municipiul Sibiu, pe Calea Cisnădiei, de către polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Cisnădie. „Testarea celui aflat la volan cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La nivelul Secției de Poliție Urbană Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Ultima oră

Comentariul meu